Om oss

”Maskiner e skoj!”. Så kan man väl sammanfatta det hela! Det som började med att Anders spontant köpte en begagnad lastare från Tyskland 2004 har nu blivit en firma som möter framtiden på den sydsvenska entreprenadmaskinmarknaden!

Efter att själv, under studietiden på Ultuna, ha axlat firman i uppbyggnadsfasen, blev Anders kompis ”Peo” den förste anställda år 2008. - Jag har känt Anders sen 3:e klass så vi är helt enkelt gamla kompisar. När jag blev klar med mina studier på Alnarp frågade Anders om jag ville börja hos honom och sälja maskiner? Såklart ville jag det. Det inskaffades en arbetsbod som fick bli kontor. Den installerades på gården på Anders föräldrahem och på den vägen är det, säger Peo glatt.

Företaget växte dock snabbt ur arbetsboden och år 2009 blev det flytt till Dalbyvägen i Staffanstorp där ett samarbete med dåvarande Agroma tog fart. På Agroma jobbade Fredrik som ”allt-i-allo”. - Jag slutade på Alnarp 2006 och gjorde några år som säljare och representant för traktorer. Jag landade dock i att jag ville driva gården hemmavid men tog lite ströjobb mellan varven och då bl.a. på Agroma. I samma veva som Göransson flyttade till Staffanstorp fick vår dåvarande samarbetspartner Söderberg & Haak in JCB och jag fick förfrågan om att börja sälja maskiner, säger Fredrik.

Sen har det rullat på och firman har växt till det den är idag. Med tiden har vi pratat om vår framtid tillsammans då det känns som att vi samarbetar väl efter alla dessa år, säger Anders. Under sommaren kändes det som läge då vi hade landat efter bygget av den nya anläggningen och sen mitten av 2021 är Peo och Fredrik delägare i firman.

- En trygghet som gör att vi tillsammans kan ta gemensamma beslut att framåt nå nya mål och utveckla verksamheten. Vi är inte heller lika sårbara och det blir så mycket roligare när vi kan göra detta tillsammans! säger Anders.

Varmt välkomna!