046-5406000

Företaget

Företaget startades 2004 av Anders Göransson som ett deltids projekt där fokus låg på att leta upp och importera de bästa och mest prisvärda entreprenadmaskinerna på europiska marknaden. För att snabbt få upp bra flyt och stabil hantering av service och eftermarknad inleddes ett servicesamarbete med Agroma Syd i Staffanstorp, som sedan många år sysslat med service och försäljning av lantbruksmaskiner.

Verksamheten bedrevs till en början på familjegården utanför Lund, men redan 2008 hade verksamheten växt betydligt och man bestämde sig för att flytta in i Agromas befintliga lokaler i Staffanstorp för att ytterligare stärka servicegraden och banden företagen emellan. Under 2008-2010 fortsatte företagets snabba expansion och man dubblade sin försäljningsstyrka då Per-Olof Andersson kom in som ny säljare.

2010 blev de gamla lokalerna återigen alldeles för trånga och man förvärvade en ny fastighet strax söder om Staffanstorp, Önsvala, där man såg stora möjligheter med närheten till både Malmö och kontinenten.

Samarbetet med Agroma har under senare år vuxit sig än starkare och då den tidigare ägaren till Agroma valde att trappa ner sitt ägande så gick vi in som majoritetsägare. Göranssons Maskiner AB och Agro Maskiner Syd AB bildar idag ett försäljningcentra i hjärtat av Skåne med allt en entreprenör eller lantbrukare kan önska sig.

Varmt välkomna!

Mediegalleri

Vintervisning 2013

Se lite trevliga bilder ifrån den stora vintervisningen som arrangeras varje år.

Agroma-Göranssons Open 2013

Den årliga golftävlingen som iår gick av stapeln på Sjöbo GK i soligt väder.

Borgeby 2013

Volvo L50G Leverans

Nya Volvo ECR88D

Äntligen på plats efterföljaren till poplära ECR88 PLUS.

Nya Volvo ECR25D minigrävare

Första leveransen av nya ECR25D minigrävare.

Volvo L60G med 750 hjul

Sweden Rock kundresa 2014

Vi åkte till Sweden Rock med ett glatt gäng JCB kunder den 5/6-2014

Nyhetsarkiv

Tack alla besökare!

Stort tack till alla er besökare som kom på våran årliga maskinvisning, riktigt roligt när det kommer så många och intresserade kunder!

läs mer
Maskinvisning 2018!

Maskinvisning 2018!

Mycket välkomna till oss i Staffanstorp på den årliga maskinvisningen! Det bjuds på korv, godis, kaffe mm. Som vanligt finns det ett digert utbud på maskiner att spana på, merparten av våra leverantörer medverkar. Vi ses där//Team Göranssons

läs mer
Atlas Sweden Edition drar igång!

Atlas Sweden Edition drar igång!

Då kör vi igång försäljning för vårt nya koncept med Atlas 140 & 160w med Sweden Edition utrustning, där vi har maskinen mer eller mindre färdig utrustad redan från start. Kontakta oss för mer info!

läs mer

Göranssons Maskiner AB  Spånvägen 51  245 34, Staffanstorp Växel: 046-5406000  info@goranssonsmaskiner.se