046-5406000

Välkommen

KOBELCO

KUBOTA

AMMANN

VOLVO

ATLAS

Välkommen Kobelco!

Nu stärker vi vårat maskinutbud ännu mer, med ytterligare en välkänd japansk tillverkare av bandgrävmaskiner.
Vår vision som maskinhandlare är att ha en bra bredd i programmet som skall passa alla kunder.
Sedan ett antal år har vi haft nöjet att sälja Atlas hjulgrävare, parallellimporterade Volvo maskiner och Kubotas minigrävarserie med maskiner från 0-8ton. Från 1 september har vi också fått privilegiet att ta hand om försäljningen & service av Kobelco i Skåne samt delar av Småland & Blekinge och på så sätt ytterligare stärka vårt utbud med Kobelco i segmentet över Kubota dvs 8-80 ton.

Hör av dig till oss för mer info, demo och givetvis visar vi dessa trevliga maskiner på Entreprenad Live, Knutstorp den 12-14 September.

Mvh
Team Göranssons!

Kampanj Kubota!

Nu får du vår kompakta och extra rymliga 3,5 tons minigrävare från Kubota fullmatade med smarta funktioner för 545.000kr ex moms. Utrustad med tiltrotator EC204 (SS9) samt gräv, kabel & planeringsskopa så är du redo för höstens utmaningar. Med Kubota får du alltid 3 års garanti på maskinen och även på Engcons rototilt när dem köps tillsammans, där ingår även stöldskydd med spårsändare på maskinen samt kodade nycklar utan extra kostnad. Kampanjen pågår till 31/12-2019 med reservation för slutförsäljning.

ATLAS 140W & 160W “Swedish Edition”

Vi har ett väldigt bra erbjudande på dem tyska Atlas 140w & 160w. Maskinerna präglas av fin känsla i hydrauliken, bra hytt & sikt, fantastisk bra stabilitet. Fullutrustade maskiner till bra pris, kontakta oss för mer info.

Testa Kubota!

Kubota är världens största tillverkare av minigrävare och vi har alltid lagret välfyllt. Kubota är kända för den Japanska kvaliteten och därför ger dem hela 3 års garanti!

Testa en Kobelco!

Vill du också testa en Kobelco grävare? Hör av dig till någon av säljarna på 046-5406000 så löser vi detta!

Testa en ATLAS!

Inför 2019 satsar vi på våra ATLAS-maskiner och har beställt hem ett större antal av denna kvalitativa tyska maskin! Hör av dig om även du vill testa!

Facebook

4 months ago
Foton från Göranssons Maskiners inlägg

”VÄLKOMMEN KOBELCO”
Nu stärker vi vårat maskinutbud ännu mer, med ytterligare en välkänd japansk tillverkare av bandgrävmaskiner.
Vår vision som maskinhandlare är att ha en bra bredd i ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 10 »

Senaste nytt

Tack alla besökare!

Stort tack till alla er besökare som kom på våran årliga maskinvisning, riktigt roligt när det kommer så många och intresserade kunder!

Maskinvisning 2018!

Mycket välkomna till oss i Staffanstorp på den årliga maskinvisningen! Det bjuds på korv, godis, kaffe mm. Som vanligt finns det ett digert utbud på maskiner att spana på, merparten av våra leverantörer medverkar. Vi ses där//Team Göranssons

Atlas Sweden Edition drar igång!

Då kör vi igång försäljning för vårt nya koncept med Atlas 140 & 160w med Sweden Edition utrustning, där vi har maskinen mer eller mindre färdig utrustad redan från start. Kontakta oss för mer info!

Göranssons Maskiner AB  , Spånvägen 51  245 34, Staffanstorp Växel: 046-5406000  info@goranssonsmaskiner.se