Företaget

Företaget startades 2004 av Anders Göransson som ett deltids projekt där fokus låg på att leta upp och importera de bästa och mest prisvärda entreprenadmaskinerna på europiska marknaden. För att snabbt få upp bra flyt och en stabil hantering av eftermarknaden och service inledes ett servicesammarbete med Agroma Syd i Staffanstorp, som sedan många år sysslat med service och försäljning av lantbruksmaskiner. Verksamheten bedrevs till en början på familjegården utanför Lund, men redan 2008 hade verksamheten växt betydligt och man bestämde sig för att flytta in i Agromas befintliga lokaler i Staffanstorp för att ytterligare stärka servicegraden och banden företagen emellan. Under 2008-2010 fortsatte företagets snabba expansion och man dubblade sin försäljningsstyrka på Per-Olof Andersson kom in som ny säljare.
2010 blev de gamla lokalerna återigen alldeles för trånga och man förvärvade en ny fastighet strax söder om Staffanstorp, Önsvala, där man såg stora möjligheter med närheten till både Malmö och kontinenten.
Sammarbetet med Agroma har under senare år vuxit sig ändå starkare och då den tidigare ägaren till Agroma valde att trappa ner sitt ägande så gick vi in som majoritetsägare. Göranssons Maskiner AB och Agro Maskiner Syd AB bildar idag ett försäljningcenter i hjärtat av Skåne med allt en entreprenör eller lantbrukare kan önska sig.
Varmt välkomna!